Vi er Samare, et Oslo-basert mediebyrå som skaper grafiske profiler, nettsider, foto og konsepter. Vi jobber aktivt med å bygge varige kunderelasjoner gjennom kommunikasjon

bilde inn mot kontoret til Samare, der det sitter to personer å jobber. Teksten som er krevet på glassdøren sier "Samare – ditt kreative mediebyrå"

Vi kan hjelpe deg med alt innen design, innholdsproduksjon & markedsføring

Dette er vi gode på

Innsikt og research er grunnleggende for vårt arbeid med å utvikle profiler, annonsering, markedsføring og nettsideutvikling. Det gir oss en dypere forståelse av målgruppen, trender og markedet, slik at vi kan skape målrettede og effektive løsninger som virkelig resonnerer med våre kunders behov og ønsker.

Vi fokuserer hovedsakelig på strategi innen markedsføring og annonsering, hvor vi utvikler detaljerte planer for å sikre at kommunikasjonen alltid er målrettet og tilpasset både målgruppen og det ønskede budskapet. Ved å legge stor vekt på strategisk planlegging kan vi sikre effektiv og målrettet kommunikasjon som resonnerer med våre kunders publikum.

Vi er overbevist om at all kommunikasjon bør ha en strategi, enten det gjelder interaksjon med kundene dine eller utforming av visuelt innhold og brukervennlighet. Hos oss legger vi vekt på å utvikle gjennomtenkte strategier som sikrer effektiv kommunikasjon på alle nivåer, fra ord til design.

Vi fungerer som broen mellom kunden identitet og publikum. Vi former engasjerende innhold og setter kunden i rampelyset både på digitale og tradisjonelle plattformer.

Vi kan hjelpe bedriften din med annonsering på ledende plattformer som Google, Meta (inkludert Facebook og Instagram), slik at din bedrift blir synlig for din ønskede målgruppe. Vi leverer også resultatene av kampanjene dine, følger med på resultatene og gjør nødvendige tilpasninger i strategien etter behov.

Les mer

Vi skaper logoer, visuelle profiler og grafisk innhold som ikke bare fanger øyet, men også styrker bedriftens utadrettede identitet. Gjennom å kombinere estetikk med effektivitet, sikrer vi at vårt arbeid alltid bidrar til suksess for våre kunder ved å formidle deres budskap på en meningsfull måte.

Les mer

Vi skaper moderne nettsteder som ikke bare gjenspeiler bedriftens identitet, men også prioriterer brukervennlighet og informasjonsklarhet. Ved å sikre at nettsiden er enkel å navigere, lett å finne informasjon på, og oppdatert, legger vi vekt på å optimalisere interaksjonen med målgruppen din. Vi tilbyr også rådgivning og undersøker muligheter for forbedringer som kan ytterligere styrke engasjementet og tilfredsheten til dine besøkende.

Les mer

Vår erfarne fotograf sikrer at alle bildene vi tar formidler det riktige budskapet og harmonerer med din bedrifts identitet. Profesjonelle bilder styrker troverdigheten og tryggheten, både på nettsiden og i den grafiske profilen. Vi tilbyr en rekke tjenester, inkludert ansattfotografering, miljøfotografering, eventfotografering og produktfotografering.

Les mer

Resultater er drivkraften vår. Etter å ha levert tjenester til våre kunder, følger vi nøye med på resultatene og tar nødvendige tiltak for å forbedre kommunikasjonen.

Forsterk din visuelle appell med profesjonelle fotografier

Fra 5000,-

Gratis online helsesjekk av nettside

Vi kan hjelpe deg med alt innen design, innholdsproduksjon & markedsføring

Utstrakt arm som holder en helsesjekk-rapport fra Samare

Prosjekter

Gratis online helsesjekk av nettside

Er du usikker på hvordan nettsiden din presterer? Vi tilbyr kostnadsfri helsesjekk av din nettside. (Verdi 4.990,-)