HjemTjenester

Foto

Enten det er produkt-, portrett- eller eventfoto, er vårt mål alltid det samme: å levere bilder av kvalitet, men som også vekker følelser og oppmerksomhet.

Vi kan hjelpe bedriften din med

Ønsker du å fremheve produktene dine, eller ta bilder av din nye meny? Gjennom visuelt tiltalende bilder kan du formidle kvalitet, smak og estetikk, og dermed øke salg og engasjement. Med fokus på detaljer og kvalitet hjelper vi deg med å tiltrekke oppmerksomheten til dine potensielle kunder. 

Bilder i miljø gir personlighet til bedriften din, enten det er i et kontorlandskap eller under en behandling. Det gir kunder et innblikk i menneskene bak tjenestene og skaper tillit og engasjement. Å se ansatte i arbeid eller prosessen utfolde seg, gjør det tryggere for kunden å velge deg. Bildene kan gi nettsiden din en ny look og gir deg en oppdatert bildebank du kan bruke i sosiale medier.

Oppdaterte ansattbilder er med på å presentere bedriften din profesjonelt og bygge tillit hos kunder og samarbeidspartnere. Disse bildene bidrar til å personifisere merkevaren, gjøre dere mer identifiserbar og styrke kundeforholdet. I tillegg kan de være en viktig ressurs i rekrutteringsprosessen, og bidra til å bygge en attraktiv arbeidsgiverprofil.

Fotografering på events bidrar til å fange øyeblikkene, skape minner og markedsføre din bedrift. Disse bildene fungerer som dokumentasjon, samtidig som de bidrar til å styrke din merkevare og tilstedeværelse både online og offline. Ved å dele bildene på sosiale medier, kan du også engasjere publikum og bygge relasjoner med kunder og samarbeidspartnere.

Interiør
Trekanten Oslo
Interiør
Bacchus Spiseri
Interiør
Bacchus Vinbar
Matfoto
IKI Sørenga
Matfoto
IKI Sørenga
Produktfoto
Lipton Norge

Fyll ut skjemaet og fortell oss litt om deg og ditt prosjekt. Vi tar kontakt med deg så fort vi kan! Du kan også sende oss en e-post: hei@samare.no.

Telenor Arena, John Strandruds Vei 16, 1360 Fornebu (Inngang 5)

Gratis online helsesjekk av nettside

Er du usikker på hvordan nettsiden din presterer? Vi tilbyr kostnadsfri helsesjekk av din nettside. (Verdi 4.990,-)