HjemTjenester

Nettside & Webdesign

Vi tilbyr skreddersydd oppsett av nettsider med fokus på webdesign og brukervennlighet, i tillegg til drift for å sikre optimal ytelse og funksjonalitet over tid.

Våre pakker

Liten nettside

15.000kr

1 side

Dette alternativet passer for deg som søker en enkel ensiders nettside som samler all informasjon på ett sted, inkludert et kontaktskjema.

Medium nettside

29.000kr

5 sider

Med en femsiders nettside kan du skape en grundig presentasjon av virksomheten din, med dedikerte sider for priser, tjenester og andre relevante detaljer.

Squarespace eller WordPress?
Vi har løsningen for deg!

Vi bruker Squarespace for å gjøre det enklere for våre kunder å administrere siden etter lansering. For mer skreddersydde løsninger som WordPress, ta kontakt for et tilpasset pristilbud. Vennligst merk at eksterne lisenser ikke er inkludert i standardprisen.

Ta kontakt hvis du har spørsmål: hei@samare.no

Viktigheten av en profesjonell nettside

En profesjonell nettside fungerer som ditt digitale visittkort, der potensielle kunder kan finne nødvendig informasjon og kontakte din bedrift. Enten du er en oppstart eller trenger en oppgradering, kan vi hjelpe deg med å etablere en tilstedeværelse på nettet.

Selv en enkel nettside sikrer at kunder finner relevant informasjon for å nå deg, og denne løsningen kan alltids utvides. Vi spesialiserer oss også på å utvikle effektive landingssider, skreddersydd for spesifikke formål som informasjonsdeling, økt konvertering eller salg.

Ved kombinasjon med målrettet annonsering, enten på Google eller andre plattformer, kan landingssider være nøkkelen til økt salg, utvidet kundebase og effektiv informasjonsdeling.

Prosjekter

Dette kan vi også hjelpe deg med

Å skrive tekster for et nettsted kan være en krevende oppgave i seg selv, og når man legger til at de skal være SEO-vennelige, så kan dette være en hodepine for mange. Vi har derfor flere skribenter som spesialiserer seg på feltet og skriver disse tekstene for deg og passer på at de møter dagens krav for nettsider.

Vi designer nettsider som er både estetisk tiltalende og funksjonelle, med fokus på brukervennlighet og målgruppe-tilpasning.

Vi kan hjelpe bedriften din med å sette opp nettsider som ikke bare er visuelt tiltalende, men også funksjonelle og brukervennlige. Vårt mål er å sikre at din nettside appellerer til riktig målgruppe og gir en god brukeropplevelse, noe som bidrar til økt synlighet, engasjement og konverteringer.

Profesjonelle bilder kan øke konverteringsraten og troverdigheten til nettsiden. Vi tilbyr profesjonelle fototjenester for å skape tiltalende visuelt innhold som appellerer til målgruppen din.

Vi kan hjelpe til med å sette opp og administrere Google-annonser for å øke synligheten og trafikken til nettsiden din, og hjelper deg med å oppnå bedre resultater gjennom målrettede kampanjer.

Les mer om annonsering

Vi implementerer og tilpasser ulike integrasjoner og løsninger som bookingsystemer, påmeldingsløsninger og bestillingskjemaer for å optimalisere nettstedets funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vi gir løpende oppfølging og overvåking av nettsidens ytelse, analyserer data for å identifisere styrker og svakheter, og foreslår forbedringer og justeringer for å optimalisere nettstedet over tid.

Fyll ut skjemaet og fortell oss litt om deg og ditt prosjekt. Vi tar kontakt med deg så fort vi kan! Du kan også sende oss en e-post: hei@samare.no.

Telenor Arena, John Strandruds Vei 16, 1360 Fornebu (Inngang 5)

Gratis online helsesjekk av nettside

Er du usikker på hvordan nettsiden din presterer? Vi tilbyr kostnadsfri helsesjekk av din nettside. (Verdi 4.990,-)